محاسبه آنلاین دستمزد کارشناسان رسمی دادگستری

 

سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولیدی همواره مستلزم تسهیلات و حمایت‌هایی از سوی نهاد‌های مختلف است. چه نهاد‌های خصوصی و چه سازمان‌های دولت در صورتی برای طرح‌های تولیدی و اقتصادی اقدام به سرمایه گذاری می‌کنند که طرح توجیهی مناسبی برای آن آماده شده باشد. از آن جا که انجام طرح‌های توجیهی هم از لحاظ شکلی و هم از لحاظ محتوایی کاملا امر تخصصی هستند، کارشناس رسمی دادگستری برق ماشین و تاسیسات کارخانجات اقدام به تهیه آن‌ها و مشورت در این خصوص می‌کند.

در یادداشت پیش رو در خصوص تهیه طرح توجیهی استاندارد، شاخص‌های مهم در انجام طرح‌های تولیدی و توجیهی و همچنین اساسی ترین نکاتی که در تنظیم این طرح‌ها باید در نظر گرفته شود را به کمک کارشناس دادگستری برق ماشین و تاسیسات کارخانجات بررسی خواهیم نمود.

به طور کلی در هر توجیهی شش شاخص اساسی باید در نظر گرفته شود. هزینه‌هایی که برای شروع سرمایه گذاری نیاز هستند. این هزینه‌ها به منزله هزینه‌های ثابت هستند که در خصوص تامین مکان مورد نیاز برای ساخت کارگاه، کارخانه و یا شرکت و خرید تجهیزات مورد نیاز برای شروع کار است. برآورد دقیق هزینه‌های تولید در طرح توجیهی تنها به کمک کارشناس رسمی تاسیسات کارخانجات امکان پذیر است چرا که اولا انجام یک طرح مستلزم در نظر گرفتن پیچیدگی‌های زیادی است و از سوی دیگر باید نوع تجهیزات مورد استفاده و همچنین قیمت تجهیزات به دقت مشخص شود. به همین دلیل هم قبل از ساخت و اجرای طرح‌های تولیدی از قبیل کارخانه، کارگاه و یا شرکت‌های مختلف با کارشناسان در خصوص نوع تولید و نیاز‌های آن مشورت می‌شود.

در بسیاری از طرح‌های توجیهی به دلیل عدم استفاده از کارشناسان بسیاری از هزینه‌های به اصطلاح پنهان و یا پیش بینی نشده در نظر گرفته نمی‌شود که ممکن است باعث نپذیرفتن طرح و یا اخلال در اجرای طرح‌های تولیدی شود. این هزینه‌ها ممکن است ناشی از تورم، رکود، و یا افزایش قیمت تجهیزات در طول اجرای طرح هم باشد.

شاخص دوم در خصوص زمانی است که طرح به بهره‌برداری می‌رسد. طرح‌ای تولیدی در موراد بسیاری با نظارت کارشناسان به صورت مرحله‌ای صورت می‌گیرد و تسهیلات مربوط به آن نیز به صورت مرحله‌ای پرداخت می‌شود به همین دلیل باید مراحل و زمانبندی هر طرح را مشخص نمود تا از این طریق برنامه ریزی در خصوص پرداخت‌ها کاملا مشخص باشد و از سوی دیگر انجام یک زمان بندی برای ساخت طرح حاکی از اعتبار طرح‌های توجیهی و تولیدی است که به سرمایه گذار تضمین می‌دهد طرح در مدت مشخصی به بهره‌برداری می‌رسد و باز پرداخت‌ها به درستی صورت می‌گیرد.

ذکر مزایای هر طرح. هیچ طرح توجیهی نمی‌تواند خالی از مزیت‌هایی باشد که امکان سرمایه گذاری را فراهم کرده است. معمولا دولت از طرح‌های تولیدی در زمینه‌های مختلف صنایع، فلزات و غیره حمایت می‌کند و هدف از این حمایت موراد متعددی است. برای مثال تعیین میزان اشتغال و همچنین درآمد زایی‌های ریالی و ارزی اهمیت زیادی دارند. به همین دلیل باید در هر طرح مشخص کرد که بعد از اجرای طرح چه مشکلی حل خواهد شد و یا چه بهبودی صورت خواهد گرفت. نکته همه در این بخش می‌تواند تاکید بر مزیت‌های نسبی هم باشد.

تعیین میزان سود چهارمین شاخص پر اهمیت در تهیه طرح توجیهی است. هدف از طرح تولیدی در نهایت کسب سود است. این سود باید آن قدر قابل توجه و در عین حال واقع انگارانه باشد که سرمایه گذاری در آن جهت را به صرفه جلوه دهد.

شاخص پنجم تعیین زمان معینی برای بازگشت هزینه‌های سرمایه گذاری است. برای مثال اگر قرار است یک میلیارد برای هر طرح هزینه شود باید مشخص گردد که در چه مدت زمانی این هزینه جبران خواهد شد. اگر بین هزینه‌ها و بازگشت نسبت معقولی برقرار نباشد هیچ توجیهی برای انجام طرح وجود نخواهد داشت.

اما یکی از اساسی ترین و پر اهمیت ترین بخش‌های انجام یک طرح توجیهی نحوه محاسبه سرمایه در گردش مورد نیاز است. این مورد دقیقا نقطه مقابل مورد اول است. در مورد اول شما هزینه‌های ثابت را عنوان کرده‌اید اما در اینجا میزان هزینه‌های جاری و همچنین هزینه‌ای که باید وارد چرخه تولید شود را محاسبه می‌نمایید. در هزینه‌های جاری میزان دستمزد، تعداد نیروی کار، مواد اولیه جهت تولید، هزینه‌های انبارداری، استهلاک و موراد این چنینی در نظر گرفته می‌شود.

البته طرح‌های توجیهی خدماتی، فرهنگی و در زمینه‌های دیگر هم وجود دارند اما شیوه نوشتن طرح‌های توجیهی بر اساس ترتیبی است که ذکر کردیم. با دانلود رایگان فرم خام طرح‌های توجیهی می‌توانید اطلاعات کلی را دریافت کنید. فرم خام طرح توجیهی در قالب pdf و do موجود است و مخاطبان می‌توانند با دانلود رایگان آن‌ اطلاعات پایه‌ای بیشتری در این خصوص به دست بیاورند.

اما از آن جا که ارزیابی هزینه‌ها در قالب این طرح‌ها کاملا تخصصی و پیچیده است بهتر است تا از کارشناس تاسیسات کارخانجات برای برآورد‌ها استفاده کرد. برای مثال شیوه برآورد هزینه‌های جاری و سرمایه در گردش بسیار دشوار تر از تعیین هزینه‌های ثابت است و همانطور که گفتیم در صورتی که گزارش قانع کننده‌ای در خصوص هزینه‌های پنهان نداشته باشید ممکن است در ابتدای کار با ورشکستگی و پروژه نیمه تمام روبرو شوید.

در حال حاضر کارشناسان ما در همه حوزه‌های تولیدی، صنعتی، فلزات ایجاد کارخانجات و خرید تاسیسات آماده ارائه خدمات در شهر‌های و نقاط مختلف کشور هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناسان این حوزه تماس حاصل فرمائید.