محاسبه آنلاین دستمزد کارشناسان رسمی دادگستری

 

تکنولوژی نانو در صنعت ساختمان، موجب ارتقا سطح کیفی و مقاومت و در نهایت عملکرد مصالح ساختمانی میشود که در افزایش طول عمر ساختمان تاثیر دارد و از اتلاف انرژی جلوگیری خواهد کرد. به دلیل آنکه منابع روز به روز محدود تر میشوند و میزان ساخت و ساز همزمان افزایش میابد استفاده از فناوری های نانو در صنعت ساختمان با افزایش چشمگیری رو به رو است.

از این رو در بسیاری از ساختمان‌های مسکونی و یا تجاری چنین تکنولوژی مورد استفاده قرار می‌گیرد و قاعدتا مسائل و مشکلاتی نیز حول خرید و فروش و یا نصب در این زمینه بروز می‌کند که کارشناسان ما جهت حل اختلافات و دعاوی و همچنین اظهار نظر در خصوص خسارت احتمالی به ارزیابی می‌پردازند.
در این یادداشت به بررسی نقش تکنولوژی نانو در بخش های مختلف ساختمانی میپردازیم.

تکنولوژی نانو در بخش بتن و سیمان، نانو شیشه ها و پوشش ها، سلول های فتوولتاتیک، رنگ های خود تمیز شونده و تصفیه کننده هوا به کار برده میشود.
در بخش بتن، با استفاده از سیلیکا پایه سیمانی بتن ها از مقاومت چند برابر برخوردار خواهد شد. هر چه ذرات میکروسیلیس بیشتر مورد استفاده قرار بگیرد مقاومت بتن بیشتر خواهد شد. از این صنعت میتوان در نسل جدید کامپوزیت های سیمانی استفاده کرد و در مواردی شکل پذیری و مقاومت الکتریکی را هوشمند تر و با استحکام تر کرد. بیشترین استفاده ی فناوری نانو در صنعت ساختمان، مربوط به پوشش های هوشمند است که در پوشش های تمیز کننده، تصفیه کننده هوا و ضد خوردگی استفاده میشود؛ که نه تنها از مقاومت و کارایی بیشتری برخوردار است بلکه بیشترین صرفه جویی را در هزینه و ذخیره انرژی دارد.

از تکنولوژی نانو در مصالح ساختمانی میتوان به شیشه های هوشمند اشاره کرد که در کنترل، کاهش یا افزایش نور و کاهش اتلاف انرژی و میزان شفافیت شیشه نقش موثری دارد که از عوارض بسیاری از اشئه ها مانند اشئه ماورا بنفش جلوگیری میکند. فناوری نانو در بخش تصفیه کننده ها به دو نوع آلی و غیر آلی تقسیم میشود. یکی از دستاورد های این بخش از صنعت نانو استفاده از نمک های کربنات است.

از تکنولوژی نانو در تولید سطوح مورد استفاده در دکوراسیون داخلی منازل استفاده میشود. کف پوش ها و دیوار پوش هایی که با کمک تکنولوژی نانو ساخته شده اند مقاومت بسیار بالاتری در مقابل عوامل بیرونی دارد‌. از دیگر پوشش های نانویی به پوشش های ضد گرد و غبار، پوشش های چند منظوره و آب گریز میتوان اشاره کرد.

فناوری نانو در صنعت ساختمان به نما کاری های بیرون ساختمان نیز کمک میکند. سطوح آب گریز مقاوم به روغن از جمله سطوحی است که با کمک فناوری نانو نه تنها عملکرد قوی تری را به نمایش میگذارند بلکه از نظر زیبایی هم حرفی برای گفتن دارند. پوشش های فتو کاتالیستی در قاب پنجره ها، آینه ها و آجر ها به کار میرود. فناوری نانو با تولید مواد ضد حریق به جایگزین مناسبی برای آلاینده های مضر تبدیل شده اند که با ساخت مصالح با کمک‌ نانو ذرات ها نه تنها مقاومت را در مقابل حرارت و آتش سوزی بالا میبرد بلکه حرارت گسترش دود را کاهش میدهد و از ایجاد جرقه ها جلوگیری میکند.

بنابراین با توجه به این که در حال حاضر شاهد گشتره شدن انجام این خدمات از سوی پیمانکاران و یا فروش این محصولات از سوی فروشگاه‌ها در زمینه‌های متعدد ساختمانی هستیم در صورت بروز اختلاف و یا نیاز به تعیین قیمت و ارزیابی خسارت می‌توانید به کارشناسان ما رجوع کنید.

برای شناخت بیشتر از نقش نانو در صنعت ساختمانی؛ پیشنهاد میکنیم از کارشناسان بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی استفاده کنید. همچنین نظارت بر این بخش بر عهده کارشناسان معماری و شهر سازی است. در صورت نیاز به کارشناس جهت ارزیابی می‌توانید با شماره تلفن‌های موجود تماس حاصل نمائید.