محاسبه آنلاین دستمزد کارشناسان رسمی دادگستری

 

در سال‌های اخیر سود ناشی از پرورش آبزیان توجه بسیاری از افراد را به سوی این حوزه جلب کرده‌ است به طوری که افراد زیادی مایل هستند تا در محل و مکان‌های مختلفی که در اختیار دارند اقدام به پرورش ماهی نمایند. حتی عده‌ای به دنبال دریافت تسهیلات برای انجام این پروژه‌ها هستند که قصد آماده سازی طرح توجیهی در زمینه دارند. کارشناس رسمی دادگستری شیلات در حوزه‌های مذکور اقدام به اظهار نظر می‌نماید.

در این متن به بررسی نحوه پرورش ماهی و شرایط تاسیس مرکز مرکز پرورش ماهی خواهیم پرداخت . بدین صورت که اطلاعات کلی لازم برای تاسیس یک مرکز پرورش ماهی گفته خواهد شد و در نهایت به بهترین کارشناسان در این حوزه لینک می شوید . گفتنی است که ارزیابی تاسیس یک مرکز پرورش ماهی کاری تخصصیست و لزومه آن مراجعه به کارشناسان مربوطه است.

امروزه ماهی به عنوان یکی ازاصلی ترین موارد سبد غذایی هر خانواده ای، مورد استفاده قرار می گیرد. خاصیت بسیار عالی این نوع گوشت به دلیل غنی بودن از فسفر و نداشتن کلسترل زیاد و نداشتن ضرر برای افراد دارای فشار خون باعث شده که استقبال مردم به این گوشت سفید هر روز بیشتر شود. همزمان قیمت این نوع گوشت از گوشت قرمز هم بیشتر بوده و موجب محبوبیت بیشتر این نوع گوشت است. به هر صورت ماهی در سبد غذایی هر خانواده ای وجود دارد و موجب رونق در کسب کار پرورش ماهی شده است. در گذشته ها، ماهی ها را صرفا به صورت طبیعی از آب می گرفتند اما امروزه در هر جایی که شرایط احداث مراکز پرورش ماهی باشد اقدام به تاسیس آن می کنند. خطراتی که صیادان ماهی را در دریا تهدید می کنند. همچنین شرایط بسیار سخت و کار فصلی و نیاز به امکانات و لوازم صید ماهی موجب شد تا این نوع پرورش ماهی یعنی تاسیس مرکز پرورش ماهی رونق بگیرد.

استخرهای پرورش ماهی عموما به دو نوع سردابی و گرمابی تقسیم می شوند . ماهی به دلیل این که دمای بدنشان با دمای موجود در استخر پرورش ماهی یکی است پس نوع فعالیت و سوخت و ساز بدنشان هم متناسب با همان دمای استخر تغییر می کند . در دماهای پایین 7تا 17 سردابی و در دما های بالای 20 گرمابی محسوب می شوند. هر کدام از این استخر های پرورش ماهی گونه های مخصوص خود را پرورش می دهند . به عنوان مثال پرورش کپور ها در دمای بالاتر از قزل آلا صورت می گیرد. ماهیان تنوع بسیاری دارند و در این دو زیر گروه جای می گیرند. اما پرورش ماهی های مختلف باید در استخر های مختلف صورت بگیرد . هر کدام دمای خاص خود را می خواهند و نیاز به اکسیژن هم بسیار مهم است. ماهیان گرمابی اکسیژن بیشتری می خواهند و برای تامین اکسیژن از فواره های اکسیژن استفاده می شود. همچنین نوع تغذیه آن ها هم متفاوت است.

به منظور این که یک مکان مناسب جهت پرورش ماهی پیدا کنیم باید شرایط ارزیابی تاسیس مرکز پرورش ماهی را بدانیم . عموما مکان های پرورش ماهی مکان های حساسی هستند. زیرا اگر آب تامین استخر ها در معرض کوچکترین آلودگی هایی باشد امکان تلف شدن تمامی ماهیان وجود دارد. و خسارت فراوانی به بار می آید. همچنین نوع خاک و نوع آب و هوای منطقه بسیار مهم است و در هر منطقه شرایط خاص خود را دارد. احداث پرورش ماهی در کرمانشاه با احداث آن در لرستان یا گیلان متفاوت است. اگر در منطقه ای بین رودخانه ای مرکزی تاسیس گردد که مدتی بدون مشکل فعالیت کند، باز هم ممکن است به دلیل سهل انگاری فردی و ریختن سموم در رودخانه یا خالی کردن زباله ها در آب های بالا دستی آب استخر پرورش هم آلوده گردد و هر آن چه که ماهی هست از بین برود.

از این رو اگر یک مرکز پرورش ماهی بیمه باشد می تواند خسارات خود را ازبیمه بگیرد. در این جا نیز کارشناسان تعیین قیمت می کنند و معمولا کارشناس رسمی دادگستری دامپروری و دامپزشکی نیز می‌تواند در خصوص این خسارات اظهار نظر نماید.

به طور کلی پیشنهاد می شود که یک مرکز پرورش ماهی را در آب های بالادستی یا در سرچشمه های خروشان تاسیس کنید که دسترسی فردی بالاتر از شما نباشد یا از عدم آلودگی آب مورد استفاده شده اطمینان حاصل کنید. البته در حال حاضر بسیاری از افراد در باغ‌ها و باغچه‌ها و زمین‌های کشاورزی که در اختیار دارن نیز اقدام به تاسیس چنین مراکزی می‌کنند. تامین اعتبار برای مراکز پرورش ماهی نیز تنها از راه تنظیم یک طرح توجیهی امکان پذیر خواهد بود.

در بحث آموزش پرورش ماهی و مدرک مربوطه معمولا سازمان فنی حرفه ای کشور دوره های کارآفرینی برگزار می کند و در راستای کارآفرینی کمک به سزایی است. هر مرکز پرورش ماهی می تواند تا ده ها نفر را استخدام کند و همچنین در صورتی که شرایط لازم را تامین کنند می تواند شرایط مناسبی برای کارآفرینی داشته باشد.

شرایط دیگر تاسیس مرکز پروزش ماهی از جمله نوع تجهیزات و قیمت آن ها می باشد. که باید حتما کارشناسی شود. هنگامی که نیاز به ارزیابی یک مرکز پرورشی و دامپروری و شیلات است نیاز به کارشناسان مربوطه دادگستری لازم است تا بتوانند با کارشناسی دقیق و تخصصی به کمک شما بیایند . کارشناس رسمی دادگستری دامپروری و دامپزشکی در امور پروش دام همانند کارشناس دادگستری شیلات می تواند جهت ارزیابی تاسیس یک مرکز و یا ارزیابی خسارت های وارده که مورد مناقشه دو طرف باشد و یا جهت قیمت گذاری برای فروش یا مناقصه یک مرکز می تواند بسیار کمک کننده باشد. گاهی معاملات در زمینه شیلات دچار مشکلاتی می شود. قیمت گذاری های اشتباه استخر ها و یا تجهیزات. خسارات وارده به تجهیزات طی یک فرایند تخریبی یا مواردی از این دست توسط کارشناس دادگستری شیلات مورد بررسی قرار می گیرد .