محاسبه آنلاین دستمزد کارشناسان رسمی دادگستری

 

در بحث مدیریت ورزش آیین نامه هایی وجود دارد که طبق آن شخص می تواند امور مختلف ورزشی را مدیریت نماید. نوع مدیریت هر باشگاه ورزشی اغلب با توجه به ورزشی که در آن باشگاه انجام می شود متفاوت است. اما کلیت آن طبق ضوابط و مقررات است. شیوه مدیریت باشگاه‌ها هر چند متفاوت است اما در سطوحی می‌توان یکسانی‌هایی در نظر گرفت که بر اساس آن این یادداشت نگاشته شده است. برای مثال در سطوح بسیار مهم و ورزش‌هایی مانند فوتبال و والیبال و غیره مسئله مدیریت اهمیت خاصی پیدا می‌کند. موضوعاتی چون عقد قرارداد‌ها، هزینه‌ها، درآمد‌های باشگاه و صورت حساب‌ها و غیره در حوزه اختیار مدیران است. از سوی دیگر در مواردی چون باشگاه‌های بدن سازی و سایر ورزش‌ها نیز امکان بروز تخلف و مشکل وجود دارد از همین رو کارشناس رسمی دادگستری امور ورزشی به بررسی این مسائل می‌پردازد.

بسیاری از باشگاه‌ها اقدام به عقد قرارداد‌های بلند مدت و یا عقد قرارداد با بازیکنان خرجی و یا کمپ‌های تمرینی و غیره می‌کنند. عقد این قرارداد‌ها اولا باید بر اساس اصول حرفه ای در قرارداد‌های مختلف باشد و از سوی دیگر با توجه به هنر و علم مدیریت باید تابع نوعی هوشمندی باشد در غیر این صورت ما با سوء مدیریت در ورزش روبرو می‌شویم. مسئله‌ای که در حال حاضر ورزش ما نیز با آن دست و پنجه نرم می‌کند. کارشناسان ما در امور ورزشی به مسائل مختلف و تخلفات مدیران و یا اتهامات وارد شده در این خصوص ورود پیدا می‌کنند.

 و یا در حوزه دیگری از ورزش مثلا قوانین مدیریتی در خصوص باشگاه بدنسازی با قوانین باشگاه یوگاه متفاوت است. یکی از قوانین در خصوص مصرف مکمل است در باشگاه بدنسازی استفاده از مکمل کاملا تحت نظرپزشک تغذیه انجام می شود و مربی نمی تواند مصرف مکمل را توصیه کند در صورت انجام تخلف است. اما در باشگاه یوگاچنین موردی کم پیش می آید و باشگاه یوگا برنامه های تغذیه ای پاک سازی و جوان سازی نیز وجود دارد. کارشناس دادگستری امور ورزشی در مواردی که مدیریت باشگاه نیاز به راهنمایی داشته باشد می تواند اظهار نظر نماید. مدیریت باشگاه های ورزشی مختلف می تواند قوانین باشگاه ورزشی را منطبق با مقررات و آیین نامه وضع نماید اما اگر در این حین دچار تخلف های مدیریتی بشود ممکن است در برابر قانون محکوم بشود لذا در امور مدیریتی خود می تواند از کارشناس رسمی دادگستری امور ورزشی اظهار نظر بخواهد.

تخلف هایی که در یک باشگاه ورزشی رخ می دهد انواع مختلفی دارد به همین دلیل در دسته های مختلف قرار داده می شوند. کارشناس دادگستری امور ورزشی در خصوص هر یک از این تخلفات می تواند اظهار نظر نماید. بسیاری از تخلفات مدیرتی در ورزش نیز جنبه غیر تخصصی و گاها عمومی دارند. این قبیل تخلفات می تواند شامل موارد زیر باشد:

نصب پروانه فعالیت در باشگاه: اگر پروانه فعالیت در باشگاه نصب نباشد یا نیاز به تمدید داشته باشد مدیریت باشگاه باید به آن رسیدگی نماید در صورتی که رسیدگی نکند محکوم خواهد شد و در این خصوص می تواند از نظریه کارشناس امور ورزشی استفاده نماید.

 

حضور مربی: در همه ی ساعاتی که باشگاه فعالیت می کند نیاز است که مربی هم حضور داشته باشد. در صورتی که مربی در باشگاه حضور نداشته باشد نوعی تخلف مدیریتی محسوب می شود.

برنامه های تغذیه ای: در یک باشگاه مربی امکان دادن برنامه غذایی را ندارد و شخص برای دریافت برنامه باید به پزشک تغذیه مراجعه نماید. در صورتی که در باشگاه رژیم غذایی به ورزشکاران داده بشود تخلف محسوب می شود.

   نصب دوربین مداربسته: درداخل باشگاه های ورزشی امکان نصب دوربین مدار بسته وجود ندارد. چنانچه این عمل صورت بگیرد تخلف است و قانون برخورد های محکمی می کند و حتی ممکن است منجر به پلمپ نیز شود.

نصب پوسترهای عریان: در باشگاه هایی که بانوان ورزش می کنند امکان نصب پوستر های ورزشکاران خارجی و ایرانی به حالت عریان و نیمه عریان وجود ندارد. در صورت انجام تخلف مدیریتی است و کارشناس امور ورزشی می تواند بررسی و اظهار نظر نماید.

 خدشه دار کردن هویت: باشگاه ها امکان دخالت در کار یکدیگر را ندارند. چنانچه باشگاهی باعث بدنامی، هتک حرمت و... باشگاه دیگر بشود تخلف محسوب شده و با مدیر باشگاه برخوردهای جدی انجام می گیرد. 

وظایف مدیر باشگاه  می تواند شامل هماهنگی با مربی باشگاه، بررسی سلامت دستگاه ، آگاهی و مشاوره در امور باشگاهی ، ثبت اطلاعات مراجعین، دسته بندی کلاس ها بر اساس شرایط سنی، بررسی سلامت سیستم تهویه و بررسی ایمنی محیط باشگاه، بررسی سلامت ورزشکار، کمک به ورزشکار مصدوم می باشد. 

بنابراین چه در سطح کلان ورزش و چه در سطح خرد در صورت بروز اختلاف و نیاز به  اظهار نظر کارشناس در زمینه مدیریت ورزشی می‌توان از کارشناسان و متخصصان امور ورزشی استفاده نمود.