محاسبه آنلاین دستمزد کارشناسان رسمی دادگستری

 

کسانی که اقدام به احداث باغ می‌کنند، آگاهند که باغداری یک سرمایه گذاری درازمدت محسوب می‌شود. هزینه‌های احداث باغ به مراتب بیشتر از انوع کشاورزی است به همین دلیل نیاز به دقت و مراقبت زیادی دارد و هر انتخاب اشتباه ممکن است ضررهای هنگفتی را به باغدار وارد کند. یکی از مهم‌ترین معیار‌های احداث باغ انتخاب محل مناسب برای احداث است. کارشناس رسمی دادگستری باغبانی صلاحیت اظهار نظر در مورد بهترین مکان‌ها جهت احداث باغ را دارد به همین دلیل در این یادداشت مهم‌ترین شاخص‌های احداث باغ از نظر کارشناس رسمی باغبانی را بررسی خواهیم کرد.
تعیین مکان مناسب حداقل از سه جهت اهمیت دارد: 1- در نظر گرفتن عوامل طبیعی 2- در نظر داشتن زمین مناسب و موقعیت آن 3- عوامل غیر مستقیم
عوامل طبیعی تعیین کننده نوع باغات هستند. هر منطقه دارای محدودیت هایی برای کاشت است. میزان بارش، دما هوا و تابش نور خورشید سه عامل اصلی محیطی در تعیین نوع کشت‌اند. در شهرهایی که میزان بارندگی مناسب است باغات بخش زیادی از سال به وسیله بارش سیرآب می‌شوند و در سایر فصول نیز باغدار با دردسر یا کم آبی مواجه نخواهد بود بنابراین کاشتن درختان پرآب در این مکان‌ها چندان اشکالی ندارد.

اما در خصوص دما، دما مهم ترین شاخص در انتخاب نوع کاشت است. بسیاری از درختان در فصل بهار و یا حتی زمستان اقدام به گل دهی می کنند. در صورتی که سرمای زمستان تا اوایل بهار و یا اواخر زمستان ادامه داشته باشد نمی توان احتمالی برای به ثمر رسیدن آن باغ متصور شد. از طرف دیگر بسیاری از درختان برای رشد نیاز به یک هوای معتدل دارند و در هوای زمستانی امکان رشد و نمو ندارند، بنابراین باید از کشت چنین نهال هایی در مناطق سردسیر خودرای کرد.
آخرین معیار در عوامل محیطی میزان تابش نور خورشید است. اگر نور کافی وجود نداشته باشد نمی توان از تولید مناسب و با کیفیت سخن گفت. بسیاری از درختان میزان باردهی و حتی رشد و نموشان و در بعضی از درختان محصولی که بار می‌آورند ارتباط مستقیمی با نور خورشید دارد. بنابراین قبل از کاشت از میزان تابش نور و همچنین نیاز درختان به نور باید مطلع شد.
بعد از در نظر گرفتن عوامل فوق باغدار می‌تواند با مراجعه به کارشناس دادگستری باغبانی در خصوص مکان مناسب درختان خود مشورت کند تا از بروز خسارت و اختلافات جلوگیری کند. مهم‌ترین فاکتور‌ها در انتخاب محل به قرار زیر است: 1- اگر احتمال سرما وجود داشته باشد باید درختان را در مناطق کوهپایه ای کاشت. دشت ها جای مناسبی برای احداث باغ نیستند. 2- مناطقی که کمی شیب داشته باشند بسیار مناسب ترند. 3- جهت شیب به سویی باشد که احتمال جذب نور خورشید را بیشتر می‌کند. 4- حتما خاک مکان مورد نظر باید آزمایش شود. آزمایش خاک علاوه بر آنکه اطلاعات مفیدی در خصوص عناصر موجود در خاک به شما می‌دهد، می‌تواند برای انتخاب عمق مناسب خاک نیز بسیار کارآمد باشد.
در باغداری جزئیات دیگری نیز باید رعایت شود. بازار فروش، دسترسی به نیروی کار، حمل و نقل، وجود کارخانه های فرآوری محصولات باغی و امکان ساخت محل نگهداری میوه از عوامل فرعی اما بسیار تعیین کننده در انتخاب محل هستند که کارشناس باغبانی به آن‌ها تاکید ویژه ای دارد.